ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni obține două victorii într-o seară și urcă în fruntea Ligii I Est

Atletico Urziceni a reușit să obțină două victorii într-o singură seară și conduce clasamentul Ligii I Est, fiind însă singura formație cu două jocuri disputate în competiție.

A doua victorie obținută de Atletico Urziceni a venit în disputa cu Viitorul Otopeni.

După ce au condus cu 1-0 la pauză, băieții din Urziceni au forțat în partea secundă și au câștigat în final cu scorul de 5-0.

Prima jumătate a reprizei întâi a fost una strânsă, în care cele două defensive și-au făcut bine treaba. Prima apărare care a cedat a fost cea a Viitorului, în minutul 11, când Răzvan Georgescu a deschis scorul pentru Atletico Urziceni și a marcat totodată singurul gol al reprizei inaugurale.

În partea secundă, Atletico a apăsat și mai tare pedala de accelerație, iar Viitorul Otopeni nu a mai făcut față ritmului. Răzvan Georgescu a realizat hat-trick-ul cu golurile marcate în minutele 23 și 26, iar Gușă Antonio a făcut 4-0 în minutul 27.

Cu un minut înainte de ultimul fluier, Constantinov Florin a stabilit scorul final, Atletico Urziceni – Viitorul Otopeni 5-0.

În urma acestei victorii, Atletico Urziceni face șase puncte și conduce clasamentul Ligii I Est, în timp ce, fără punct, Viitorul este pe șapte.

Articole similare

Close