Articole

Progresul 1944 castiga la scor partida cu Sincai Team, 9-2 intr-un meci in care au dominat categoric!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22, in Liga II Seria 2 am avut un meci intre Progresul 1944 si echipa Sincai Team. Progresul este intr-o continua crestere de forma, urcarea lor in clasament fiind una vizibila, iar de ce nu daca acestia o vor continua in ritmul acesta, pot emite pretentii si la promovarea in Liga I. Sincai Team ocupa in acest moment un loc 12 in clasament cu 3 victorii, doua egaluri si 7 infrangeri pana la aceasta disputa.

Meciul incepe in forta pentru Progresul, scorul fiind deschis de ei in minutul 4, atunci cand Radu Eduard inscrie in poarta celor de la Sincai Team. Celalalt Radu din teren, Radu Andrei de data aceasta, egaleaza pentru baietii de la Sincai in minutul 6. De aici a fost repriza in totalitate a celor de la Progresul, acestia marcand gol dupa gol, al doilea venit in minutul 9 la reusita lui Curt Cadolar. Minutele 13 si 14 aduc doua noi goluri marcate de Irimia Andrei respectiv Ditu Marius, scorul fiind 4-1 dupa aceste momente. Curt Cadolar inscrie iar in minutul 15, iar aceste este urmat de golul din minutul 17 al lui Carlig Mihai. 7-1 se face atunci cand Curt realizeaza hattrick-ul, cu acest gol se incheie si prima repriza, o repriza dominata categorig de Progresul 1944.

In actul secund castigatoarea se stia deja, Progresul avand liniste pe faza de constructie, o liniste data de cele 7 goluri marcate in prima repriza. In aceasta repriza nu se forteaza prea mult, totusi Stoian Daniel majoareaza avantajul celor de la Progresul, prin golul sau din minutul 25. Cepoi Mihai reduce din diferenta pentru Sincai Team, in minutul 30, insa prea putin pentru a scoate puncte din acest meci. Tabela avea sa fie inchisa tot de Progresul, in minutul 37, la golul marcat de Loghin Adrian.

Scor final 9-2 in favoarea Progresului, iar prin aceste 3 puncte echipa urca in clasament, usor usor spre lupta pentru primele 3 locuri.

Articole similare

Articol

Close
Close