ArticoleLiga 1

Surpriză în Liga I! Liderul Sălaj Boys suferă prima înfrângere, cu Whiteland, și părăsește podiumul

Sălaj Boys, liderul surpriză al Ligii I după primele trei etape, a suferit marți seară, pe terenul din Dristor, prima înfrângere din acest campionat, în fața celor de la Whiteland, care acumulaseră doar trei puncte în primele trei runde.

Sălaj Boys nu a avut nicio șansă în duelul cu Whiteland, care a controlat partida de la un capăt la altul și s-a impus în final cu 6-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

Ghiță Mirel Daniel a deschis scorul pentru Whiteland în minutul 11, pentru ca Dragoș Popescu să ducă scorul la 2-0 la două minute distanță.

Amenințată de posibilitatea primei înfrângeri din acest sezon, Sălaj Boys a forțat revenirea și a marcat, prin Lixandru Florin, într-un moment psihologic, cu un minut înainte de pauză, intrând la cabine la o singură lungime de adversari și cu speranțe de răsturnare a scorului în repriza secundă.

Nu a fost însă să fie pentru băieții din Sălaj, pentru că Whiteland a dat dovadă de maturitate și a făcut legea în teren și în partea secundă, când a mai marcat de patru ori, prin Ghenovici Valentin (2), Vesela Lucian și Neagu Ionuț Valentin.

Și Sălaj Boys a mai înscris o dată în partea secundă, prin Puiu Mircea Ionuț, în ultimul minut al partidei, însă golul acestuia nu contează decât pentru golaveraj.

S-a terminat 6-2 pentru Whiteland, care după patru etape acumulează 6 puncte și urcă pe poziția a opta a ierarhiei, în timp ce Sălaj Boys face primul pas greșit și cade de pe podiumul Ligii I.

Articole similare

Close