ArticoleCupa Ligii

Petre Ungureanu a marcat în ultimele secunde ale meciului cu Metalplast golul care o duce pe Liverpool Team cu un picior în semifinale Cupei Ligii

Metalplast și Liverpool Team s-au întâlnit vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă din cadrul Grupei B1 din Cupa Ligii.

Înaintea duelului direct, deținătoarea trofeului, Liverpool Team, avea trei puncte după o etapă disputată, în timp ce Metalplast acumulase patru puncte în două jocuri, astfel că ambele formații luptau în acest meci pentru calificarea în semifinalele Cupei Ligii.

Disputa a fost una extrem de echilibrată, în care cele două defensive au funcționat aproape de perfecțiune, iar cele două ofensive s-au întrecut în ratări care mai de care mai mari.

La cabine s-a intrat cu scor alb, care s-a menținut până în ultimele secunde ale partidei.

Când toată lumea credea că meciul se va îndrepta spre o remiză albă, Petre Ungureanu a lovit decisiv și a făcut diferența în favoarea „Cormoranilor”, marcând în poarta lui Metalplast în ultimele secunde ale disputei și aducându-i lui Liverpool cele trei puncte care o propulsează pe primul loc al grupei și o califică în mare măsură în careul de ași al competiției.

În urma acestei înfrângeri dramatice, Metalplast încheie Grupa B1 a Cupei Ligii cu 4 puncte și este ca și eliminată din competiție, în timp ce Liverpool Team va evolua în ultima etapă în compania celor de la Liverpool Team II.

Articole similare

Close