ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud – etapa a treia: Sălaj Boys obține prima victorie a sezonului. Liverpool și Bizz Brasil au punctaj maxim

Seara zilei de marți ne-a adus, pe terenurile de la Plazza, primele partide din cadrul etapei a treia a Ligii I Sud.

Liverpool Team a trecut cu bine peste hopul numit SJCAM Romania, impunându-se cu 5-1 în confruntarea de la Plazza, după ce la pauză a condus cu 2-0. Boeșan Marian, Stoica Marian, Ghenovici Valentin și Chirilă Daniel, cu o dublă, au înscris golurile care le-au adus „Cormoranilor” a treia victorie consecutivă a sezonului și îi mențin în fotoliul de lider al clasamentului.

Bizz Brasil nu a avut nicio problemă în fața celor de la Real Rapid București, de care a dispus cu un categoric 7-1, după ce și-a adjudecat prima parte la scor de neprezentare. Constantin Miguel și Florin Lazăr, cu câte o dublă, alături de Busuioc Marius și Dragoș Puzescu, au înscris în poarta celor de la Real Rapid București, care și-au marcat și un autogol la jumătatea reprizei secunde.

După două înfrângeri suferite în primele două etape jucate în Liga I Sud, Sălaj Boys s-a dezlănțuit în fața celor de la FC Colentina, pe care i-a învins cu 7-0, după 3-0 la pauză, obținând astfel primele trei puncte ale sezonului.

Fair Play nu a avut milă de Ambianța Steaua, pe care a bătut-o cu 10-4 (6-2 la pauză), grație golurilor marcate de Tudor S., Stanciu M., Rotaru B., și dublelor semnate de Cristian C., Gheorghe M. și Ciortan I.

Articole similare

Close