ArticoleLiga 2

Inter Bragadiru a reușit să învingă o formație mai bine clasată în ierarhia Ligii a II-a Sud

Inter Bragadiru, o echipă aflată la mijlocul clasamentului Ligii a II-a Sud, a primit vineri seara replica unei formații mai bine clasate în ierarhie, Anonim.

Pe terenul din Ghencea, băieții din Bragadiru au făcut un joc mai bun și au izbutit să-și adjudece ambele reprize, obținând astfel trei puncte ce o propulsează în prima jumătate a clasamentului.

După ce la pauză au condus cu 2-1, cei de la Inter Bragadiru s-au impus în final cu 5-2, grație dublelor semnate de Cenușe Marian și Ispas Alexandru și golului marcat de Burcea Ionuț.

Anonim a marcat câte o dată pe repriză prin Onea George și Mirea Mircea, însă reușitele acestora n-au făcut decât să reducă din proporțiile scorului.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru acumulează 32 de puncte și urcă pe poziția a noua a clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce Anonim rămâne cu 33 de puncte și se află pe locul 7 în clasament.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close