Articole

F.C. Viitorul Voluntari trece cu bine de lanterna rosie a Ligii a II a Seria 1, F.C. Avantul, cu scorul de 5-2!

In Liga a II a Seria 1, lanterna rosie, F.C. Avantul, a avut aseara meci impotriva probabil celei mai bune formatii din aceasta serie, F.C. Viitorul Voluntari, alaturi de Whiteland si Diamond Star bineinteles, un test foarte dificil pentru formatia de pe locul 20.

Diferenta nu a fost extrem de mare, insa a fost una hotaratoare pentru castigarea celor 3 puncte puse in joc, F.C. Viitorul Voluntari deschizand scorul in minutul 14 prin Costea Laurentiu. Acesta a fost si scorul pauzei, avantaj minim pe tabela in favoarea baietilor din Voluntari.

In actul secund, Vasile Nicolae face 2-0 si calmeaza putin spiritele din teren, iar minutul 26 era 3-0 la reusita lui Costea Laurentiu, dubla pentru acest jucator in acest duel. Postolache Petrica reduce din diferenta in minutul 30, insa in minutele 32 si 39, F.C. Viitorul Voluntari inscrie de inca doua ori, marind avantajul la 4 goluri distanta. Balint Marian inscrie in minutul 40 golul 2 pentru F.C. Avantul, o palida consolare insa pentru acestia, meciul fiind pierdut cu scorul de 5-2.

F.C. Viitorul Voluntari isi continua lupta pentru promovarea in Liga I, obiectiv ce pare din ce in ce mai aproape de ei.

Articole similare

Close