ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LANTERNA ROSIE BIFEAZA PRIMA VICTORIE IN LIGA 1, IMPOTRIVA CELOR DE LA REAL BUCURESTI, SCOR 7-3!

Lanterna rosie, Sporting Bucuresti, a intalnit marti, echipa de pe locul 13, Real Rapid Bucuresti. Fara nici o victorie in 17 partide, Sporting avea ocazia sa bifeze primele 3 puncte, asta datorita prezentei reduse din lotul celor de la Real Rapid. Cu doar 5 oameni la teren, acestia se anuntau infranti inca din startul partidei, atunci cand doar portarul a facut ca tabela sa arate tot 0-0, cu doua interventii de zile mari. Sporting a intrat la pauza cu un avantaj de doua goluri, marcate in minutele 10, respectiv 18, prin Pana Laurentiu si Constantin Vasile.

In actul secund am asistat la o renuntare la lupta, din partea celor de la Real Rapid, renuntare ce a adus inca 5 goluri in visteria celor de la Sporting. In afara de portarul celor de la Real, Bunea Adrian a mai incercat sa dreaga scorul afisat pe tabela, cu o evolutie decenta si doua goluri in dreptul acestuia. Pentru Real a mai marcat in minutul 22 Ciuca Ilie.

Scor final 7-3 pentru Sporting Bucuresti, intr-un meci dominat de la un capat la altul, ‘’ajutati’’ si de componenta subtire afisata de adversar. Cu acest scor, Sporting bifeaza prima victorie in acest sezon, una ce le poate da o mai mare incredere pentru viitor.

Articole similare

Close