ArticoleLiga 1

Surpriză uriașă în Liga I: Campioana FC Berceni a suferit al doilea eșec consecutiv, mai multe decât în tot sezonul trecut

Campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, are probleme tot mai serioase în acest sezon, după ce a început campionatul cu trei victorii consecutive.

Învinsă etapa trecută de Bizz Brasil în derby dintre campioanele Ligii Prieteniei, FC Berceni a suferit miercuri seară un nou eșec, surprinzător, în fața celor de la Martalogii Activi.

După ce a condus în prima repriză cu 1-0, iar la pauză scorul a fost egal, 1-1, FC Berceni a trebuit să se recunoască în final învinsă, cu scorul de 3-1.

Gața Cristian a deschis scorul în minutul 8 pentru campioni, care au fost la doar câteva secunde distanță de a intra cu avantaj la cabine, dar Lică Robert a egalat cu un minut înainte de pauză pentru Martalogii Activi.

Prima jumătate a reprizei secunde a fost una echilibrată, iar diferența a fost făcută de Calea Florin, care a marcat o „dublă” pentru Martalogi în minutele 29 și 35, aducându-le acestora toate cele trei puncte puse în joc.

FC Berceni suferă astfel al doilea eșec consecutiv în cinci etape, după ce în tot campionatul trecut a pierdut un singur meci, și rămâne cu 9 puncte, căzând până pe locul 6 în Liga I.

De partea cealaltă, Martalogii Activi acumulează 12 puncte și urcă pe poziția a patra în ierarhie.

Articole similare

Close