ArticoleCupa Ligii

Rasturnare de scor spectaculoasa in BKO – Whiteland, 1-3 la pauza 5-3 la final!

In Grupa E a Cupei Ligii, BKO, primul loc in grupa a intalnit aseara echipa de pe locul 2, Whiteland, intr-un meci ce putea duce in fazele superioare pe oricare dintre aceste echipe. Ambele aveau 3 puncte din prima etapa a grupei, BKO victorie cu 6-3 impotriva celor de la Sporting Bucuresti iar de partea cealalta Whiteland, victorie cu 4-3 impotriva celor de la F.C. Avantul.

Whiteland incepe mai bine meciul si in minutul 8, Popescu Dragos, mijlocasul echipei marcheaza un gol in poarta celor de la BKO. In minutul 13 Sarbu Mihai egaleaza pe tabela si meciul devenea din ce in ce mai interesant. Urmatoarele 10 minute din prima repriza se pare ca le-au apartinut celor de la Whiteland, in minutele 15 si 18 ei reusind sa inscrie de doua ori, prin Catargiu Mircea respectiv Mazilu Razvan. 3-1 la pauza pentru Whiteland si calificarea nu era departe pentru ei, insa un meci nu tine doar 20 de minute.

Se pare ca sedinta de la pauza a fost benefica doar pentru echipa de Liga I, deoarece acestia au facut o repriza excelenta unde au reusit sa puncteze de nu mai putin de 5 ori, reusind sa pastreze intacta poarta lor pe tot parcursul actului secund. Whiteland a bagat echipa adversa in joc printr-un autogol iar din minutul 25, cand acest lucru a avut loc parca echipa a cazut din punct de vedere mental……se poate insa si fizic. Dinca Sorin si Neagu Alex aduc victoria pentru BKO prin cele 3 goluri marcate de ei in minutele 31,32 respectiv 40 iar aceasta victorie le aduce si calificarea in mare parte. Scor final 5-3 pentru BKO. Whiteland isi disputa meciul decisiv cu Sporting Bucuresti pentru accederea in fazele superioare ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close