ArticoleLiga 1

Brotac Medical a făcut instrucție cu Dream Team în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga I Sud

Brotac Medical și Dream Team au închis miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, etapa a 12-a a Ligii I Sud, cu un derby de mijlocul clasamentului.

În ciuda faptului că cele două formații aveau același număr de puncte după 11 etape jucate, disputa dintre ele a fost una extrem de dezechilibrată, în care Brotac Medical a susținut un veritabil asediu la poarta adversă.

Astfel, după o primă repriză de senzație, pe care și-a adjudecat-o cu 7-1, Brotac Medical s-a impus în final cu 11-3 în fața băieților de la Dream Team.

Florin Călin, cu patru goluri marcate, și Dumitru George, cu un hat-trick, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor, în timp ce Ion Lucian, cu o dublă, Păun Cătălin și Sandu Ionuț au completat lista de jucători care au punctat în poarta lui Dream Team în acest meci.

De partea cealaltă, golurile care au mai spălat din rușinea învinșilor au fost înscrise de Șerban Viorel (2) și Ivan Ionuț.

În urma acestei victorii categorice, Brotac Medical adună 18 puncte și urcă până pe locul 7 în ierarhia Ligii I Sud, în timp ce Dream Team rămâne cu 15 puncte și ocupă poziția a noua în clasament.

Articole similare

Close