Articole

Cluj Bruj trece fără emoții de Diham Boys și termină sezonul pe primul loc al Ligii a III-a Seria 3

Cluj Bruj s-a impus miercuri seară, pe terenul de la Vrabiei, în fața celor de la Diham Boys și a încheiat sezonul în fotoliul de lider al Ligii a III-a Seria 3.

Motivați de posibilitatea de a termina campionatul în fruntea clasamentului și având în față o echipă fără obiectiv pe final de sezon, băieții de la Cluj Bruj au intrat mai montați în teren și au punctat primii pe tabelă, în minutul 7, prin Păun Cristian, pentru ca Mihai A. să dubleze avantajul echipei sale în minutul 12.

Diham Boys nu a depus armele și a redus din diferență cu cinci minute înainte de pauză, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru liderul ierarhiei.

Tot Cluj Bruj a început mai bine și partea secundă, Radu Paul înscriind pentru 3-1 la doar două minute de la startul reprizei. Diham Boys a răspuns bine și de data aceasta, iar după doar câteva secunde Mita George și-a adus echipa la un singur gol în spatele adversarilor.

Ștefan Daniel a refăcut diferența de două goluri de pe tabelă în minutul 28, dar Rusu Cătălin a marcat un minut mai târziu pentru Diham Boys, iar cu 10 minute înainte de ultimul fluier tabela arăta 4-3 pentru Cluj Bruj.

Ultimul sfert de meci a fost cel în care s-a rupt echilibrul. Cluj Bruj a apăsat puternic pedala de accelerație, iar Diham Boys nu a mai făcut față ritmului.

Păun Cristian (min. 31), Niculae Daniel (min. 32) și Burcă Nicolae (min. 35) au rezolvat pe final problema învingătoarei din acest duel.

Cluj Bruj se impune cu 7-3 și termină campionatul pe prima poziție, în timp ce Diham Boys este clasată pe locul 6 la final de sezon.

Articole similare

Close