ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Liverpool și-a inaugurat echipamentul dedicat legendelor de pe Anfield cu o victorie la scor cu FC Capitals

Liverpool Team și-a inaugurat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, noul echipament dedicat legendelor de pe Anfield Road, în duelul din Grupa A1 al Cupei Ligii cu FC Capitals.

Liverpool legends

Lideri în clasamentul Ligii I Sud, „Cormoranii” au trecut la pas de FC Capitals și au ajuns la al doilea succes din tot atâtea jocuri disputate în grupele superioare ale competiției.

Căpitanul Robu Alin a deschis balul pentru Liverpool Team în minutul 4, pentru ca tot el să facă 2-0 în minutul 12 și 3-0 în minutul 14, iar Dragoș Constantin să puncteze pentru 4-0 cu 4 minute înainte de pauză.

În ultimul minut al rundei inaugurale, Beresteanu Sergiu a marcat cel ce avea să se dovedească golul de onoare al băieților de la FC Capitals, iar „Cormoranii” au intrat astfel la cabine cu avantaj de 3 goluri, scor 4-1.

La reluare, liderul Ligii I Sud a mai punctat de 6 ori, prin Dragoș Constantin, Robu Alin, George Manofu, Cosmin Dobre, Răzvan Radu și Stoica Marian, a avut o defensivă de netrecut și s-a impus în final cu 10-1.

Grație acestui rezultat, Liverpool Team acumulează 6 puncte și conduce clasamentul Grupei A1 din Cupa Ligii, în vreme ce FC Capitals va încerca în următoarele două runde să obțină primele puncte din grupele superioare ale competiției.

Articole similare

Close