Articole

Meciurile de astazi, 04.11.2015, la Liga Prieteniei! Capul de afis este tinut de duelul dintre F.C. Bucuresti si Bizz Brasil!

In Liga I avem urmatoarele meciuri:

20:50 – F.C. Dristor – Sporting Bucuresti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – echipele sunt despartite doar de doua puncte, Sporting Bucuresti pe locul 18 cu 4 puncte iar F.C. Dristor pe locul 15 cu 6 puncte. O victorie astazi ar ajuta echipa castigatoare in lupta pentru salvarea de la retrogradare;

22:30 – Dream Team – F.C. Viitorul (terenul din Rahova) – Dream Team echipa aflata pe locul 13 cu 9 puncte, intalneste echipa de pe locul 16, F.C. Viitorul, echipa aflata pe locurile pentru barajul de mentinere in prima liga;

23:20 – F.C. Bucuresti – Bizz Brasil (terenul din Rahova) – campioana Bizz Brasil are de trecut inca un test important, dupa cel reusit cu F.C. Berceni dar si dupa esecul cu Good Team, astazi intalnesc F.C. Bucuresti, echipa de pe locul 4 cu 18 de puncte. O infrangere astazi pentru Bizz Brasil ar complica destul de mult sansele lor pentru un nou titlu deoarece si Hooligans United si Good Team stau la panda in cazul unui esec.

In Liga II Seria 1 avem urmatoarele meciuri:

21:40 – Tigers Mihailesti – Vetlife (terenul din Rahova) – un duel din subsolul clasamentului ligii secunde intre locul 18, Tigers Mihailesti si locul 16, Vetlife. Cu o victorie astazi oricare din cele doua echipe pot insa urca in clasament fiind la 3 puncte de locul 12.

22:30 – Diamond Star – West Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Diamond Star nu a cunoscut infrangerea pana in acest moment cand a inregistrat 5 victorii din tot atatea posibile. Singura echipa cu un astfel de parcurs din aceasta serie. De vazut cat o sa dureze sirul de victorii, astazi intalnesc locul 13 din aceasta serie.

In Liga II Seria 2 de disputa urmatoarele meciuri:

20:00 – F.C. Salaj Boys – Razbionicii (terenul din Rahova) – Baietii din Salaj ocupa locul 7 in acest moment in timp ce echipa Razbionicii se situeaza pe un loc 13.

20:00 – F.C. Devils – Progresul Bucuresti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 11, echipa F.C. Devils intalneste o echipa debutanta in aceasta serie , Progresul 1944.

20:50 – F.C. Rahova – Metalplast (terenul din Rahova) – unul dintre cele mai importante meciuri ale ligii secunde se desfasoara intre locul 2, F.C. Rahova si locul 3 echipa Metalplast.

In Liga III Seria 1 avem meciul dintre F.C. Scanteia si Spiru Haret, debutul ambelor echipe la Liga Prieteniei, meci ce se disputa pe terenul din aleea vrabiei nr.22 la ora 21:40.

Articole similare

Close