Articole

Progresul 1944 castiga Grupa H a Cupei Ligii, dupa victoria din ultimul meci cu GS Royals, scor 11-3!

Aseara, in Grupa H a Cupei Ligii, Progresul 1944 a intalnit pe terenu din intrarea vrabiei nr.22, formatia GS Royals. Ambele echipe erau deja calificate mai departe in fazele superioare ale competitiei, acest meci fiind doar pentru determinarea castigatoarei grupei.

In minutele 6 si 7, Progresul deja inscria de doua ori, prin Georgescu Cristian si Stoian Daniel, 2-0 inca din debutul partidei. GS Royals are replica si inscrie prin Ilie Razvan in minutul 9 si prin Parcalabu Marian in minutul 10, un meci care ne arata deja spectacol, 2-2 in primele 10 minute de joc. Samu Marian inscrie in minutul 13, golul de 3-2 pentru Progresul, iar in minutul 16 echipa lui reuseste inca doua goluri prin acelasi Samu Marian, respectiv Peptanus Gabriel. 6-2 se face in minutul 17, atunci cand Samu Marian face hattrick-ul. GS Royals reuseste un gol in minutul 18 prin Gagiu Cristian, 6-3 fiind si scorul pauzei.

Actul secund apartine in totalitate celor de la Progresul, alte doua goluri venind in poarta celor de la GS Royals, in minutele 27 si 28, reusite semnate Stoian Daniel, respectiv Samu Marian. La 8-3, jocul continua sa mearga intr-o singura directie, In minutele 30 si 32, Stoian Daniel si Carlig Mihai inscriind pentru 10-3. Cireasa de pe tort este pusa in minutul 39 de Peptanus Gabriel, jucatorul Progresului care inchide tabela la 11-3, o victorie concludenta pentru acestia.

Progresul castiga Grupa H si se califica mai departe alaturi de adversarii lor din aceasta seara, GS Royals.

 

Articole similare

Close