ArticoleCupa Ligii

FC Bucuresti castiga in ultimul minut de joc!

Grupa B ne propune un meci intre FC Bucuresti, locul 2 in Liga I si Road Runners, locul 8 in Liga a II a Seria 1. Ambele echipe veneau dupa victorii in campionat si intrau in aceasta partida cu un moral ridicat. Favorita in acest meci este FC Bucuresti, echipa ce detine un trofeu din cele doua disputate pana acum de Cupa.

Surprinzator insa prima repriza arata un joc bun facut de cei de la Road Runners, un joc tactic, fara spatii de manevra pentru FC Bucuresti. Scor alb la pauza 0-0.

Sedinta de la pauza a celor de la FC Bucuresti se pare ca a adus ambitia de care aveau nevoie, acestia reusind sa marcheze in minutul 28 primul gol prin Toma Liviu. Jocul nu a fost usor nici din acest moment pentru ei, Road Runners isi pastreaza calmul si reuseste egalarea prin Grigore Vlad in minutul 34. O repriza tensionata cu 4 cartonase galbene, 3 pentru Road Runners respectiv unul pentru FC Bucuresti. Meciul se indrepta catre o remiza dar in minutul 39 cu doar un minut inainte de fluierul final Mihai de la FC Bucuresti reuseste sa marcheze golul de 3 puncte pentru echipa lui. O victorie muncita din greu a celor de la FC Bucuresti in meciul acesta si….probabil o frustrare mare pentru Road Runners ca a pierdut in ultimul minut al partidei.

Articole similare

Close