Articole

F.C. Scanteia obtine 3 puncte muncite din greu in partida cu F.C. Phoenix din Liga III Seria 1, scor 7-5!

F.C. Phoenix, ocupa locul 8 in Liga III Seria 1, iar adversara ei de aseara, F.C. Scanteia, se afla pe locul 6. Se anunta un meci echilibrat, inaintea acestei confruntari echipele fiind despartite doar de un punct in clasament.

Scorul este deschis repede, in minutul 1, de F.C. Phoenix, prin jucatorul lor Mihai Eduard. F.C. Scanteia are o replica imediata si in minutul 2 si 3 intoarce scorul prin golurile lui Paun Laurentiu. Acelasi Paun Laurentiu are o evolutie senzationala pe inceput de meci si realizeaza hattrick-ul in minutul 7, scor 3-1 pentru F.C. Scanteia. Toca Nelu face 4-1 in minutul 13, dar Phoenix da replica in minutele 14 si 17, atunci cand Mihai Eduard realizeaza si el un hattrick pentru echipa lui. 4-3 avea sa fie si scorul pauzei, F.C. Scanteia avand un avantaj fragil, doar de un gol, asta dupa ce a condus cu 4-1 in minutul 13.

In actul secund, echipa care inscrie prima este F.C. Scanteia, prin Dragomir Marian in minutul 23, golul de 5-3. Baietii de la F.C. Phoenix se napustesc in ofensiva, reusind sa inscrie de doua ori, in minutele 26 si 28, prin Mihai Eduard si Tudor Sorin, golurile egalarii intr-un meci ce devenea din ce in ce mai spectaculos. Echipa care a rezistat fizic pana la sfarsitul meciului este echipa care a si castigat acest meci, F.C. Scanteia, jocul lor ramanand la fel de proaspat ca in prima repriza. In aceste conditii, in minutele 35 si 39, Toca Nelu si Paun Laurentiu aduc golurile victoriei pentru Scanteia, o victorie cu scorul de 7-5, o victorie muncita din greu.

Articole similare

Close