ArticoleLiga 2

Ies din anonimat pe final de sezon! Anonim a bătut-o la scor pe Scorpionii și termină campionatul aproape de locurile promovabile

Anonim și Scorpionii s-au duelat luni seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a din Liga a II-a a Zonei Sud.

Băieții de la Anonim au confirmat forma bună arătată în ultima perioadă și le-au predat o veritabilă lecție de fotbal Scorpionilor, pe care i-au învins cu 5-0, după o primă repriză echilibrată, adjudecată la limită, cu 1-0.

Dovleac Florin și Cojoacă Bogdan au semnat câte o dublă pentru învingători, pentru care a punctat o dată și Stanciu Marius.

De partea cealaltă, Scorpionii nu au fost capabili să înscrie nici măcar golul de onoare în poarta lui Anonim și termină acest sezon al Ligii a II-a Sud cu 29 de puncte, în a doua jumătate a clasamentului, în acest moment ocupând poziția a 11-a.

Grație unui final bun de campionat, Anonim se află în acest moment pe locul 6, cu 36 de puncte, și mai are de disputat o restanță, putând să încheie sezonul, în cel mai bun caz, pe poziția a cincea a ierarhiei, prima de sub locurile promovabile.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close