ArticoleLiga 2

Stop joc! FC Juve s-a impus în derby-ul cu liderul Cluj Bruj, provocându-i prima înfrângere din acest sezon

FC Juve și Cluj Bruj s-au întâlnit vineri seara, pe unul dintre terenurile din Ghencea, într-un derby pentru promovare din Liga a II-a a Zonei Sud.

Cluj Bruj intra în teren din postura de lider al Ligii a II-a Sud, cu 14 victorii din tot atâtea etape disputate, în timp ce FC Juve suferise două eșecuri în cele 15 partide jucate până la duelul direct.

Prima parte a fost una disputată și echilibrată, pe care Cluj Bruj și-a adjudecat-o cu 2-1, grație reușitelor semnate de Păun Cristi și Daniel Niculae.

Desfășurarea reprizei secunde a fost complet diferită, băieții de la FC Juve trecând la cârma partidei și punând stăpânire pe joc.

Pivniceru Răzvan și Grigore Adrian au reușit să înscrie câte o dublă în poarta lui Cluj Bruj, iar FC Juve a întors rezultatul de la pauză și s-a impus cu 4-2, câștigând astfel un derby extrem de important în economia luptei pentru promovarea în Liga I.

În urma acestui rezultat, FC Juve a trecut în fruntea Ligii a II-a Sud, cu 42 de puncte, la egalitate cu Cluj Bruj și PSG Pantelimon, care au însă câte un meci mai puțin disputat.

Articole similare

Close