Articole

FC Berceni trece la pas de Fair Play și este aproape de semifinalele Cupei Ligii

FC Berceni a obținut joi seară, pe terenul de la Plazza, o victorie facilă în fața celor de la Fair Play și este ca și calificată în semifinalele Cupei Ligii, unde o așteaptă divizionara secundă FC Voluntari.

Băieții de la FC Berceni nu le-au dat în manșa tur din sferturile Cupei Ligii nicio șansă adversarilor, pe care i-au condus cu 4-0 la pauză și în fața cărora s-au impus în final cu 7-0.

Romulus Ilie a deschis repede scorul pentru FC Berceni, în minutul 4, recidivând în minutul 8. Gața Cristian și-a copiat colegul și a realizat „dubla” în minutele 18 și 19, pentru o repriză secundă liniștită a celor de la Berceni.

În partea a doua, băieții din Berceni au mai marcat de trei ori, reușind să păstreze intactă poarta proprie. Șerban Emilian (min. 24), Gața Daniel (min. 32) și Istrate Cristian (min. 38) au dus scorul final la 7-0.

În urma acestui succes, FC Berceni, ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii I, este în mare măsură calificată în careul de ași al Cupei Ligii, în timp ce Fair Play echipă aflată pe poziția a 12-a în Prima Ligă, are nevoie de un miracol în partida retur.

Articole similare

Close