ArticoleCupa Ligii

Debut cu victorie pentru F.C. Brancoveanu in Grupa I a Cupei Ligii, scor 6-2 in meciul cu F.C. Scanteia!

In Grupa I a Cupei Ligii, F.C. Brancoveanu a debutat in aceasta competitie in duelul cu o alta debutanta, F.C. Scanteia. F.C. Brancoveanu este pe locul 18 in Liga II Seria 2, in timp ce F.C. Scanteia este o formatie din Liga III Seria 1, locul 6 pentru ei in aceasta serie.

Asistam la doua reprize diferite, prima castigata de baietii de la F.C. Scanteia si a doua castigata de F.C. Brancoveanu. Scorul este deschis repede, de Toba Ovidiu in minutul 2, iar in minutul 5 F.C. Scanteia avea 2-0 prin reusita lui Toba Razvan. Mihai David da semnalul de trezire pentru baietii din Brancoveanu, in minutul 16 prin golul de 1-2, acesta avand sa fie si scorul pauzei. In actul secund, Mehmet Cetin iese la rampa in minutele 24 si 30, minute prin care F.C. Brancoveanu intoarce rezultatul pe tabele, 3-2 in favoarea lor. Imediat dupa aceste goluri, in minutul 31, Mehmet Denis marcheaza pentru 4-2 si jocul curgea in favoarea echipei sale, dupa o prima repriza inceputa greu de acestia. Mihai David si Mehmet Ferdin fac 6-2 si inchid partida la acest scor, un scor destul de clar in favoarea lor.

Un debut excelent pentru F.C. Brancoveanu in Cupa Ligii, victorie ce le da sperante deja la calificarea in fazele superioare ale acestei competitii. In aceasta grupa mai sunt formatiile F.C. Padurarii DT si United Team.

Articole similare

Close