Articole

VHM trece un test dificil cu Old Boys și este favorită la promovarea în Liga

VHM a depășit vineri seară un obstacol dificil în cursa pentru promovarea în Liga I. Pe terenul de la Plazza, VHM a obținut o victorie muncită în fața celor de la Old Boys, scor 6-4, după ce a condus la pauză cu 3-0.

Implicată cu șanse reale în lupta pentru promovare, VHM a dominat disputa cu Old Boys și a lăsat-o mai moale pe final, permițându-i adversarei să se apropie.

Prima jumătate a reprizei inaugurale nu a adus modificări pe tabelă, Pitu Adrian deschizând scorul în minutul 12, pentru ca tot el să ducă scorul la 2-0 în minutul 15, iar un minut mai târziu să își completeze hat-trick-ul care a stabilit scorul pauzei.

Old Boys a dat semne de revenire la reluare, reducând din diferență în minutul 23, prin Nicula Vasile.

VHM nu a vrut însă să aibă emoții și a marcat de două ori în minutele 27, Voicu Ciprian și Capră Costinel ducând scorul la 5-1.

În minutul 28, ambele echipe au înscris câte o dată, Capră Costinel reușind „dubla” pentru VHM, iar Paraipan Giani semnând reușita celor de la Old Boys.

Finalul de partidă i-a aparținut lui Old Boys, ai căror marcatori au recidivat și au făcut câte o „dublă” în minutele 32 și 39, insuficient însă pentru a obține ceva din acest meci.

VHM se impune cu 6-4 și urcă pe locul secund în Liga a II-a Seria 1, cu 44 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Diamond Star, care are un meci mai mult disputat, și cu două puncte peste Whiteland, care are însă o etapă în minus jucată.

Articole similare

Close