ArticoleLiga 2

Săptămâna debutează în forță în Liga Prieteniei, cu un derby între primele două clasate! Vezi programul complet de luni

Săptămâna a patra din noul sezon al Ligii Prieteniei începe în forță, cu un derby între două echipe care domină campionatul din care fac parte. Este vorba de disputa dintre primele două clasate din Liga a II-a Seria 1, PSG Pantelimon și FC Juve, care va avea loc pe terenul de la Dristor, cu începere de la ora 22:30.

De altfel, ziua de luni programează, pe terenul din Dristor, șase partide din Liga a II-a, dintre care primele două ale serii vor conta pentru Seria 2, în timp ce restul de patru se vor disputa în Seria 1.

Iată cum arată programul complet al meciurilor care se vor juca luni pe arena din Dristor:

De la ora 19:00, în Liga a II-a Seria 2, se vor duela două formații care nu au avut cel mai bun început de sezon: FC Anonim (locul 6) vs FC Afrin (locul 7).

Urmează, de la ora 20:00, confruntarea dintre Popești Leordeni, ocupanta locului 4 în Liga a II-a Seria 2, și „lanterna roșie” Friends United, aflată încă în căutarea primelor puncte din acest campionat.

De la ora 20:50 ne mutăm în Liga a II-a Seria 1, unde se întâlnesc două echipe din jumătatea inferioară a clasamentului, cu nevoie mare de puncte: Scorpionii (locul 7) vs FC Phoenix (locul 10).

De la ora 21:40 avem o dispută pentru podiumul Ligii a II-a Seria 1, între ocupanta locului 3, FC Tunari, și formația de pe poziția a patra, FC Stejar. Cele două au același număr în clasament, șase, cu precizarea că Tunari a jucat trei meciuri, în timp ce Stejar a disputat doar două etape.

De la ora 22:30 este programat capul de afiș al zilei: derby-ul Ligii a II-a Seria 1, între PSG Pantelimon și FC Juve. Liderul PSG Pantelimon are punctaj maxim după trei etape și golaveraj +19, în timp ce FC Juve ocupă poziția secundă, cu 7 puncte și golaveraj +15.

Ultimul meci al serii se joacă de la ora 23:20, între echipa de pe locul 6, FC Arabs, și FC Zetary, formația care a reușit surpriza etapa trecută, la debutul în Liga a II-a Seria 1, când a întrerupt șirul de victorii al celor de la FC Juve.

Articole similare

Close