Articole

FC Avântul câștigă dramatic cu FC Colentina și o depășește în clasamentul Ligii a II-a Seria 1

FC Avântul și FC Colentina, două formații aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei din Liga a II-a Seria 1, s-au întâlnit miercuri, de la ora 21:40, pe unul dintre cele două terenuri de la Plazza.

Înaintea meciului direct, situația celor două în clasament se prezenta astfel: FC Colentina ocupa locul 11, cu 14 puncte adunate în tot atâtea etape, în timp ce FC Avântul era clasată pe poziția a 14-a, cu 11 puncte strânse în tot atâtea partide disputate. În aceste condiții, ambele echipe aveau nevoie de victorie pentru a urca către jumătatea superioară a clasamentului, iar cea care a avut câștig de cauză în final a fost FC Avântul, care s-a impus cu 3-2, după ce a condus cu 1-0 la pauză.

Toc Patrick a fost cel care a deschis scorul pentru FC Avântul în minutul 6, stabilind totodată și scorul pauzei.

Partea secundă a fost mai animată decât prima, iar acest lucru s-a văzut atât pe tabelă, unde s-a punctat de patru ori, cât și în evoluția spectaculoasă a scorului.

Mai întâi Balint Marian a dubla avantajul celor de la FC Avântul, în minutul 26, după care Postole Alexandru a refăcut diferența de un gol la un interval de doar două minute și a reaprins speranțele băieților din Colentina, care au forțat egalarea și au reușit să marcheze pentru 2-2 în minutul 33, prin Ciobanu Marian.

Finalul a fost unul dramatic, Rusu Mihai reușind să înscrie cu un minut înainte de ultimul fluier golul victoriei pentru FC Avântul, care, în urma acestui succes, urcă până pe locul 12 în Liga a II-a Seria 2, depășindu-și inclusiv adversara de miercuri seară.

Articole similare

Close