ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Play-out. Egal spectaculos, intre Piatra Alba si Bucharest City, debutul ambelor echipe in play-out!

Joi, in ultimul meci din etapa cu numarul 1 a play-out-ului Ligii 1, Piatra Alba a intalnit Bucharest City, intr-un meci ce se anunta unul strans dupa calculele hartiei. Piatra Alba era liderul din jumatatea inferioara a clasamentului, chiar si dupa ce s-au incheiat celelalte meciuri ale etapei. De partea cealalta, oaspetii nu stateau prea bine in clasament, locul 6, ultimul din play-out.

Bucharest City a venit cu o foame de puncte si asta a contat in stabilirea scorului final. Partida a anuntat goluri inca din debutul ei, datorita ritmului alert prin care echipele jucau inca din primele minute. O serie de pase gresite ale apararii celor de la Bucharest City, au dus la deschiderea scorului. Piatra Alba a punctat prin Lazar Bogdan, in minutul 3, dupa un sut cu spitul de la aproape mijlocul terenului. In minutul 5, o gafa a portarului gazdelor, aduce egalarea pe tabela de marcaj, dupa un aut care nu anunta nimic, marcator Tangreanu Alin. Piatra Alba a intrat in avantaj in minutul 16, prin dubla lui Lazar Bogdan. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, avantaj fragil pentru gazde, 2-1.

Minutul 24 din actul secund, a adus un penalty pentru Bucharest City, transformat de Tangreanu Alin, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. 2-2 si meciul isi mentinea suspansul. Craioveanu Daniel a profitat de o noua balbaiala a defensivei oaspetilor, iar Piatra Alba a trecut iar in avantaj, 3-2 in minutul 30. Doua minute mai tarziu a venit randul apararii gazdelor sa clacheze, iar Bucharest City a egalat pentru a treia oara in acest joc. De data aceasta marcator a fost numarul 7, Osiac Cornel. Acelasi jucator a dat lovitura in minutul 34, atunci cand oaspetii au trecut pentru prima data in avantaj, exact pe final de meci. Insa Piatra Alba a avut replica, in minutul 35, prin Dinca Dorin, jucatorul care a adus un punct greu pentru gazde, dupa ce se credea ca toate cele 3 puncte vor merge in contul lor.

Un egal echitabil, avand in vedere desfasurarea scorului, cu ambele echipe mergand cap la cap, pe tot parcursul jocului. Piatra Alba a ramas lider in play-out.

Articole similare

Close