ArticoleLiga 1 Est

Duel interzis cardiacilor între Răzbioinicii și FC Grivița, cu 13 goluri marcate: Care a fost deznodământul

Răzbioinicii și FC Grivița au închis joi seară, pe arena din Giulești, etapa a patra din Liga I Est cu o confruntare pe cinste.

Cele două formații nu obținuseră până la această partidă niciun punct în acest debut al sezonului, însă, în ciuda acestui aspect, au oferit un veritabil spectacol fotbalistic în confruntarea directă.

După o primă repriză relativ liniștită, adjudecată cu 2-1 de băieții de la FC Grivița, a urmat o rundă secundă nebună, în care ambele formații au marcat de câte cinci ori, astfel că avantajul minim cu care au intrat la pauză le-a adus celor de la FC Grivița o victorie superbă.

Motorgea Petre, cu un hat-trick, și Simidreanu Mario, cu o dublă, au fost principalele guri de tun ale băieților din Grivița, în timp ce Costache Alin și Mirea Adrian au punctat câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, golurile prin care Răzbioinicii au contribuit din plin la spectacolul din teren au fost marcate de Mauru Gheorghe (2), Tara Eduard, Tudorescu Luis, Cireș Eduard și Andrei Stoica.

În urma acestei victorii splendide cu 7-6, FC Grivița, formație intrată în competiție după ce se disputaseră primele două etape, acumulează primele ei trei puncte din Liga I Est și este pe locul 5 al ierarhiei, având însă două meciuri în minus jucate față de celelalte echipe.

De partea cealaltă, Răzbionicii rămân ultimii în clasamentul Ligii I Est și încă se află în căutarea primelor puncte din acest campionat.

Articole similare

Close