Articole

F.C. Bucuresti castiga, nu fara emotii, duelul cu F.C. Viitorul si trece pe primul loc al Ligii I!

F.C. Bucuresti era in aceeasi situatie cu cei de la Hooligans United, cu o victorie aseara egalau liderul Bizz Brasil, la fel cu un meci mai putin ramas dupa aceasta confruntare, sanse excelente deocamdata si pentru ei la titlu. Adversara lor, F.C. Viitorul, era pe locul 14 si incearca sa se mentina deasupra locurilor ce duc la barajul pentru mentinerea in prima liga.

F.C. Bucuresti incepe bine aceasta partida si reuseste sa deschida scorul in minutul 4 prin Dumitru Ovidiu. F.C. Viitorul are insa o replica consistenta si reuseste sa egaleze in minutul 5, imediat dupa ce a primit gol, prin Ruse Marius. Surpriza se produce in minutul 6 atunci cand, Calin Alexandru o duce pe Viitorul in avantaj pe tabela de marcaj. In minutul 10 gluma se ingrosa pentru F.C. Bucuresti, atunci cand Vasile Alexandru duce scorul la 3-1 iar baietii de la F.C. Bucuresti simt o tensiune crescuta si o nervozitate in jocul lor. Acestia se napustesc in ofensiva dar incercarile lor de a marca sunt stopate de portarul Viitorului, aflat intr-o zi excelenta. Golul care ii baga inapoi in joc pe cei de la F.C. Bucuresti vine exact inainte de pauza, in minutul 19, reusita semnata Petre Mihai, jucator ce a vazut si un cartonas galben in acelasi minut de joc. Scorul pauzei, 3-2 pentru F.C. Viitorul si a doua repriza era deschisa pentru orice rezultat.

Dezavantajul celor de la F.C. Viitorul a fost conditia fizica, acestia neavand schimbari disponibile, iar acest lucru a inceput sa se vada in actul secund. Egalarea vine in minutul 26 prin golul lui Raducanu Viorel iar F.C. Bucuresti reuseste sa intoarca soarta partidei, trecand in avantaj in minutul 29 prin reusita lui Neagu Andrei. Sansele celor de la F.C. Viitorul de a mai face ceva sunt minime, atunci cand Ruse Marius are un gest necontrolat si….dupa o faza la mijlocul terenului suteaza intentionat mingea in arbitrul partidei, acest lucru ii aduce un cartonas rosu iar echipa lui ramane descoperita. De aici a fost doar o simpla formalitate pentru tehnicii jucatori ai celor de la F.C. Bucuresti sa inchida conturile in aceasta partida. Dumitru Ovidiu face 5-3 in minutul 36, un minut mai tarziu, Petre Mihai face 6-3 iar partida este inchisa de Toma Liviu in minutul 40, scor 7-3 si F.C. Bucuresti castiga, nu fara emotii, cele 3 puncte puse in joc, trecand astfel pe primul loc in clasamentul Ligii I.

Articole similare

Close