Articole

Victorie categorică pentru FC Berceni cu Fair Play, care rămâne în zona nisipurilor mișcătoare

Liga I a programat vineri, la Plazza, un duel ce se anunța din start disproporționat, date fiind liniile de clasament ale cele două combatante: FC Berceni, locul 8, cu 26 de puncte în 12 meciuri, și Fair Play, locul 17, cu 9 puncte în 13 etape.

Băieții de la FC Berceni nu au stat prea mult pe gânduri și i-au luat tare pe cei de la Fair Play, în poarta cărora au marcat de trei ori în primele 10 minute, prin Istrate Cristian, Trăistaru George și Barbu Adrian.

Șerban Emilian și-a început recitalul în minutul 19, când a făcut 4-0, dar scorul pauzei a fost 4-1, Neagu Andrei înscriind pentru Fair Play în minutul 20.

Anghel Dan a făcut 4-2 în minutul 29 și a reaprins speranțele celor de la Fair Play, însă Gața Cristian a refăcut diferența de trei goluri în minutul 34.

Ultimele trei minute au fost extrem de spectaculoase, cu trei goluri înscrise de cele două formații. Mai întâi, Neagu Andrei a reușit „dubla”, după care Șerban Emilian a izbutit hat-trick-ul în minutele 39 și 40, stabilind scorul final, FC Berceni – Fair Play 8-3.

Articole similare

Close