Articole

Măcel în Liga a II-a Seria 1! Liderul Diamond Star a făcut instrucție cu New Boys

Liderul Diamond Star i-a predat vineri o lecție de fotbal mult mai slab clasatei New Boys, pe care a învins-o cu scorul de 16-4, după ce la pauză tabela arăta 7-0.

Florea George a oferit o demonstrație de forță, marcând de nu mai puțin de, atenție, zece ori în poarta nefericitului goal-keeper al celor de la News Boys.

Enciu Geani a deschis balul pentru Daimond Star, cu reușita sa din minutul 5, după care Ștefan Alin a făcut „dubla” în minutele 6 și 8, pentru ca, mai departe, în scenă să intre Florea George.

Acesta și-a început recitalul în minutele 12 și 13, a fost întrerupt de golul lui Enciu Geani din minutul 14, după care, în minutul 16, a stabilit scorul primei reprize, 7-0.

Stanciu Ioan a reușit în repriza secundă să iasă în evidență de la New Boys, marcând de patru ori, în minutele 24, 30, 33 și 39. Reușitele sale au fost însă o palidă consolare pentru New Boys, pe lângă cele nouă goluri primite în a doua jumătate a meciului, două de la Ștefan Alin și alte șapte de la Florea George, care a făcut ce-a vrut cu defensiva adversă.

În urma acestui rezultat, Diamond Star conduce clasamentul Ligii a II-a Seria 1, cu 45 de puncte adunate în 18 etape, cu 6 puncte mai multe decât echipa de pe locul secund, Whiteland, și cu 7 mai multe decât formația de pe locul 3, VHM, care au câte trei meciuri în minus jucate.

De partea cealaltă, New Boys tremură pentru menținerea în Liga a II-a, aflându-se în acest moment pe locul 17.

Articole similare

Close