ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Olimpique Otopeni a produs surpriza etapei, în timp ce Apărătorii Patriei și Old Boys s-au încurcat reciproc

Terenurile de la Plazza au găzduit, marți seara, toate cele 7 partide din cadrul etapei a opta din primul eșalon al Zonei Sud din Liga Prieteniei București.

Olimpique Otopeni a produs surpriza etapei a opta a Ligii I Est, învingând-o pe Partizan București, una dintre favoritele la titlu la începutul sezonului.

Băieții din Otopeni s-au impus la limită, scor 3-2, după ce au intrat la cabine cu avantaj minim, scor 2-1, pe care au reușit să și-l mențină până la final.

Autor al unei duble, Gruiță Cătălin a fost eroul învingătorilor, pentru care a punctat o dată și decarul Antonescu Dragoș, în vreme ce pentru Partizan au înscris Vlad Gabriel și Tudor Luis.

În urma acestui rezultat, Olimpique Otopeni acumulează 11 puncte și urcă pe poziția a opta a ierarhiei, în vreme ce Partizan București rămâne cu 15 puncte pe poziția a cincea și pierde contactul cu careul de ași al clasamentului.

Crângași United a făcut o primă repriză senzațională în fața celor de la Diham Boys, pe care și-a adjudecat-o cu 4-0.

În zadar au forțat băieții din Diham revenirea la reluare, nu au reușit decât să mai limiteze din proporțiile scorului final, 5-2 în favoarea celor de la Crângași United, pentru care au punctat Costin Dumitru, Claudiu Oprea, Cristian Ciontoiu, Dan Frumosu și Cosmin Sava.

De partea cealaltă, reușitele prin care Diham Boys și-a salvat onoarea în această partidă au purtat semnăturile lui Florin Pirontea și Bogdan Floarea.

În urma acestui rezultat, Crângași United adună 13 puncte și se află pe locul 7 al clasamentului, în timp ce Diham Boys rămâne cu 10 puncte și ocupă poziția a noua a ierarhiei.

Cel mai echilibrat meci al etapei a opta a fost duelul dintre Apărătorii Partiei și Old Boys.

După două reprize echilibrate încheiate nedecis și cu același scor, 1-1, cele două formații aflate în zona retrogradabilă au remizat la 2 și s-au încurcat reciproc în tentativa de a ieși din zona nisipurilor mișcătoare.

Astfel, Old Boys face două puncte și este penultima, în vreme ce Apărătorii Patriei acumulează 4 puncte și sunt două locuri mai sus în clasament, pe 11.

Articole similare

Close