Articole

AC Militari a revenit fantastic în meciul cu Sportul, care a ratat șansa de a ieși din zona retrogradabilă

AC Militari a câștigat joi, de la ora 22:30, pe terenul din Agronomie, trei puncte vitale, ce o mențin în cursa pentru promovarea în Liga I. AC Militari s-a impus cu 6-5 în fața celor de la Sportul, într-un meci în care a fost condusă cu 3-5 în minutul 30 și în care a revenit admirabil pe final.

Vochin Cosmin a deschis scorul pentru AC Militari în minutul 3, dar Alin Petrea a egalat după doar un minut, pentru ca Robei Dragoș să o aducă pe Sportul în avantaj în minutul 7. Însă răsturnările de situație din prima repriză nu s-au oprit aici.

Păun Marius, în minutul 15, și Pârvu Gabriel, în minutul 18, au readus-o în avantaj pe AC Militari, pentru ca Mara Gabriel să stabilească scorul rundei inaugurale în minutul 20, AC Militari – Sportul 3-3.

Cei de la Sportul au controlat prima jumătate a reprizei secunde, în care au marcat de două ori, prin același Mara Gabriel (`25) și prin Suditu Alexandru (`30), și s-au desprins la 3-5.

Băieții de la AC Militari nu își spuseseră însă ultimul cuvânt. Aceștia au revenit fantastic în ultimele opt minute, în care „dubla” lui Bancu Ionuț din minutele 32 și 35 a egalat situația pe tabelă, iar Dumitriu Doru a marcat golul victoriei cu trei minute înainte de final.

În urma acestei partide, AC Militari e pe 5, cu 31 de puncte, în timp ce Sportul e pe locul 17, cu 9 puncte, la egalitate cu ocupanta poziției a 18-a.

Articole similare

Close