Articole

Baietii din Rahova trec pe prima pozitie a clasamentului in Liga II Seria 2, dupa victoria din meciul cu F.C. Brancoveanu, incheiata cu scorul de 5-3!

In Liga II Seria 2, F.C. Brancoveanu a intalnit echipa F.C. Rahova, intr-un meci in care baietii din Rahova aveau sansa sa treaca pe prima pozitie a clasamentului daca invingeau, este adevarat cu 3 meciuri in plus fatza de liderul actual, Metalplast, daca acest lucru se intampla.

Meciul incepe cu ambele echipe incercand pe faza ofensiva sa marcheze cat mai repede, un joc pe contre ce anunta goluri destule in aceasta partida. In minutul 5 ambele echipe marcheaza cate un gol in poarta adversa, Brancoveanu prin Mehmet Cetin, F.C. Rahova prin mijlocasul echipei, Andreescu. Doua minute mai tarziu acelasi Andreescu face 2-1 pentru F.C. Rahova, insa avantajul nu rezista decat un minut, pentru ca in minutul 8 vine replica lui Mehmet Cetin, jucator ce egaleaza pe tabela de marcaj pentru F.C. Brancoveanu, 2-2. Este randul celor de la Brancoveanu sa preia conducerea in minutul 15, minut in care Mehmet Ferdin face 3-2. Cum ne-a obisnuit repriza aceasta, nici o echipa nu se poate desprinde decisiv deocamdata, F.C. Rahova egaland in minutul 17 prin reusita lui Ciobanu Ionut. 3-3 scorul pauzei cu cele doua echipe aratand un joc ofensiv si….probabil in repriza secunda cine era mai proaspata din punct de vedere fizic avea sa castige aceasta partida, acesta fiind principalul criteriu de diferentiere in astfel de meciuri.

In actul secund F.C. Rahova se pare ca si-a pus in ordine si faza defensiva, deoarece nu a mai primit nici un gol in aceasta parte a doua a meciului. In minutul 27, Ciprian Alexandru isi aduce echipa in avantaj prin golul inscris in poarta celor de la Brancoveanu, 3-2 pentru F.C. Rahova dupa acest gol. In minutul 39 pe fondul tensiunii rezultatului, un jucator al celor de la F.C. Brancoveanu vede cartonasul rosu iar superioritatea numerica isi face efectul chiar daca mai ramasesera doar putine momente de joc. In minutul 40 baietii din Rahova inchid partida prin golul lui Andreescu, marcator al unui hattrick in acest meci, victorie cu 5-3 pentru echipa lui in acest meci.

Prin aceasta victorie F.C. Rahova trece pe prima pozitie a clasamentului in Liga II Seria 2 si lupta in aceasta serie pentru promovare se da in multe echipe.

Articole similare

Close