ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Rezultate-surpriză în meciurile din această săptămână a Ligii Prieteniei, la Timișoara

La Timișoara se joacă ”prietenește” fotbal în mod organizat, în fiecare săptămână. Zilele trecute au avut loc noi partide în cadrul Ligii Prieteniei – competiția care se desfășoară la nivel național – și care, pe plan local reunește echipe din capitala Banatului și din împrejurimi.

Un meci interesant, prin prisma marcatorilor, a fost cel dintre Dedeman Timișoara și Rapid Timișoara. Scorul partidei a fost 2-0 la pauză, pentru ca la finalul celor două reprize gazdele să se impună cu 4-2, Banu Răzvan marcând toate cele patru goluri pentru cei de la Dedeman, în timp ce pentru ”rapidiști” au înscris Sabin Nae și Luci Dică câte o dată.

O partidă cu scor strâns a fost cea dintre AC Lipovei și Viitorul Timișoara. Deși la mijlocul sezonului regulat gazdele se regăseau în coada clasamentului, iar cei de la Viitorul printre primele, reprezentanții cartierului din nordul Timișoarei au condus cu 4-2 la pauză, pentru ca la final să se impună la o singură lungime: 6-5. Golurile au fost marcate de Răzvan Stolojescu de patru ori și Claudiu Tunea de două ori, pentru gazde, în timp ce Viitorul i-a avut ca marcatori pe Vlad Hozan (trei reușite) și Aurelian Irimia (2 goluri).

Un joc fără istoric a fost cel dintre Neferprod – o pretendentă la câștigarea competiției – și Poker Stars. Echipa organizatoare a condus cu 6-0 la pauză, iar rezultatul final consemnat de arbitru a fost 9-1. Pentru favoriți au marcat Claudiu Sturza și Nicolae Boe de câte trei ori, Romeo Asîi (2) și Daniel Krein (un gol), în timp ce oaspeții au dat golul de onoare prin Adrian Dimofte.

Pentru că sunt partide de ”recuperat” înainte de intrarea în play-out, Viitorul Timișoara a avut de jucat și cu cei de la FC S.R.S, însă de această dată gazdele s-au impus cu 6-5, după ce au condus cu 3-1 la pauză. Reușitele aparțin lui Daniel Culda și Florin Matiș – fiecare cu câte trei goluri înscrise – , de la Viitorul, în timp ce învinșii au marcat prin Ionuț Buzatu și Florin Iacob (câte 2) și Vasile Buzatu (un gol).

În săptămâna care urmează vor avea loc alte partide interesante, toate la baza sportivă Nefer Prod din cartierul Freidorf. Acestea vor avea loc după cum urmează:

– miercuri, 18 aprilie 2018:
ora 21:00, Neferprod vs. Juventus Timișoara;
ora 22:00, Dedeman Timișoara vs. Poker Stars;
– joi, 19 aprilie 2018:
ora 20:00, FC S.R.S. vs. M.V.T.;
ora 20:50, Viitorul Timișoara vs. Rossonerii;
ora 21:40, Neferprod vs. Rapid Timișoara;
– duminică, 22 aprilie 2018:
ora 20:00, Celtic – Rossonerii;
ora 20:50, Portocala Dilie – AC Lipovei;
ora 21:40, Poker Stars – Viitorul Timișoara.

Articole similare

Close