Articole

Hattrick pentru golgheterul echipei Metalplast, Constantin Dragos, in cel mai important meci al etapei din Liga II Seria 2!

Aseara de la ora 20:50 pe terenul din Rahova am avut cel mai important meci al zilei din ligile secunde, un duel de Liga II Seria 2 intre ocupanta locului 2, F.C. Rahova si echipa de pe pozitia a 3 a, Metalplast. Cu o victorie in acest duel, ambele echipe aveau sansa sa preia sefia clasamentului.

Avem 10 minute de joc strans, de tatonare al adversarului, un joc insa placut ochiului cu faze la ambele porti. Metalplast este mai activa in ofensiva totusi in a doua parte a primei reprize si acest lucru este rasplatit. In minutul 14, atacantul echipei Metalplast si in acelasi timp golgheterul acesteia, Constantin Dragos, iese la rampa si deschide scorul pe tabela de marcaj. In minutul 16 acelasi jucator majoreaza avantajul si F.C. Rahova se vede condusa cu 2-0. Minutul 18 ii baga aparent pe cei de la F.C. Rahova in joc prin golul lui Andreescu Florian, de ce aparent?….pentru ca la ultima faza de joc din prima repriza Constantin Dragos realizeaza un hattrick si isi duce echipa la cabine cu un avantaj linistitor 3-1. Avantajul este pastrat pana la sfarsitul meciului iar Metalplast castiga 3 puncte foarte importante in economia campionatului urcand astfel pe primul loc cel putin provizoriu.

 

Articole similare

Close