ArticoleCupa Ligii

PSG Pantelimon a forțat surpriza, dar FC Berceni a revenit după pauză și a câștigat cu punctaj maxim Grupa C1 din Cupă

Campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, a primit miercuri seara, pe terenul din Ghencea, replica lui PSG Pantelimon, în derby-ul Grupei C1 din Cupa Ligii.

Cu trei puncte după prima etapă și sperând la semifinale, băieții de la PSG Pantelimon au forțat surpriza și au început tare partida cu FC Berceni, reușind să intre în avantaj la cabine, scor 3-2.

În repriza secundă, FC Berceni și-a amintit că a disputat finala în ediția trecută a Cupei Ligii și a reușit o revenire de senzație: și-a adjudecat actul secund cu un incredibil 7-2 și s-a impus cu scorul final de 9-5, oferindu-le băieților de la PSG Pantelimon o adevărată demonstrație de fotbal în repriza a doua.

Nechita Alexandru a mitraliat poarta lui divizionarei secunde, în care a marcat nu mai puțin de patru goluri, celelalte goluri ale lui FC Berceni fiind înscrise de Radu Silviu (3) și Rusu Adrian (2).

De partea cealaltă, golurile prin care băieții de la PSG Pantelimon au făcut o figură frumoasă, în special în prima repriză, și prin care au sperat la pauză că pot produce surpriza grupelor superioare ale Cupei au fost înscrise de Petrache Andrei (3), Mititelu Marian și Obarsanu George.

De altfel, cei mai buni marcatori din această partidă sunt și golgheterii Cupei Ligii: Petrache Andrei, de la PSG Pantelimon, este liderul clasamentului celor mai buni marcatori din Cupă, cu 9 reușite, urmat de Nechita Alexandru, de la FC Berceni, cu 8 goluri marcate.

În urma acestui rezultat, FC Berceni termină Grupa C1 cu punctaj maxim și se califică în semifinalele Cupei Ligii, în timp ce PSG Pantelimon și Old Boys vor lupta în ultima etapă pentru a deveni cel mai bun loc 2 al grupelor superioare.

Articole similare

Close