ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. O nouă victorie concludentă pentru Ambianța Steaua, în fața celor de la Real Rapid București!

A început returul fazei a doua a Cupei Ligii Prieteniei, iar joi seara a fost episodul 2 din confruntarea Ambianța Steaua – Real Rapid București. Pentru Real Rapid era ultima carte pentru locul 2, deoarece diferența de 3 puncte pe care o avea de recuperat, se putea transforma în 6 puncte handicap, dacă acest meci nu era câștigat. În primul meci dintre cele două formații, scorul a fost net în favoarea celor de la Ambianța Steaua, victorie cu 9-2, iar în acest joc scenariul aproape a fost repetat.

Real Rapid a început bine partida, punctând în minutul 3, prin numărul 7, Ciucă Ilie. Corespondentul numărului 7 din tabăra gazdelor, Stanciu Constantin, a egalat la 1, în minutul 11. Celălalt Stanciu din tabăra celor de la Ambianța Steaua, Marian, a reușit să înscrie de două ori, în minutele 14 și 18, iar tabela la pauză arata un 3-1 destul de promițător pentru gazde.

Din păcate pentru Real Rapid, prima repriză trebuia să fie cea care să le dea o șansă la o posibilă victorie, asta pentru că fără o bancă de rezerve, lucrurile în actul secund aveau să fie mult mai complicate din punct de vedere fizic. Conduși pe tabela cu 3-1 și fără posibilități de schimbare, oaspeții au cedat terenul și Ambianța a continuat să atace pentru a asigura câștigarea celor 3 puncte puse în joc. Ivașcu Claudiu a majorat avantajul în minutul 27, iar în minutele 30, respectiv 31, Oanta Alexandru a reușit o dublă, prin care Ambianța conducea pe tabela cu 6-1. În minutul 37, Stanciu Marian și-a încununat evoluția bună din prima repriză, cu un gol care a completat hattrick-ul, iar soarta punctelor era decisă. Cu un minut înainte de fluierul final, Real Rapid a punctat ca o palidă consolare, prin numărul 6, Vlada Constantin.

Victorie cu 7-2 în favoarea celor de la Ambianța Steaua, iar prin aceste 3 puncte, gazdele și-au consolidat a două poziție în clasamentul acestei faze a Cupei Ligii Prieteniei.

Articole similare

Close