Articole

Victorie muncita pentru Oscar Team, 7-4 in duelul cu F.C. Tunari din Liga III Seria 2!

Un duel interesant de aseara, a fost acesta intre locurile 1 si 2 din Liga III Seria 2, Oscar Team si F.C. Tunari. Ambele formatii au castigat primul meci disputat in campionat, cu scoruri mari 16-2, Tunari, respectiv 11-1 Oscar Team. De vazut era cum vor rezista apararile de data aceasta, impotriva unui atac bun, avut de ambele echipe.

Scorul a fost deschis in minutul 3 de baietii de la Oscar Team, prin Lupes Vlad, iar in minutul 7 avantajul se majoreaza la 2 goluri, atunci cand pe lista marcatorilor pentru Oscar Team se adauga si numele lui Doru Bratu. Primele 10 minute au apartinut celor de la Oscar Team, insa baietii din Tunari se trezesc si revin in joc, prima data prin golul lui Catalin din minutul 11. Egalarea este reusita de Stefan Dan in minutul 13, F.C. Tunari revenind foarte bine in acest joc. Minutele 17 si 18 aduc cate un gol de fiecare echipa, Oscar Team inscriind prin Andrei Florin iar F.C. Tunari egaland pentru a doua oara prin Stan Aurel. O prima repriza spectaculoasa incheiata cu scorul de egalitate, 3-3.

In actul secund, echipa care insista pe faza ofensiva este echipa celor de la Oscar Team, acestia reusind sa intre in avantaj inca din debutul reprizei, in minutul 21 prin golul lui Manescu Claudiu. Scorul devine 5-3 atunci cand acelasi Manescu Claudiu inscrie pentru Oscar Team in minutul 25. Ene Mugurel isi trece si el numele oe lista marcatorilor in minutul 30, prin golul de 6-3, reusita ce aduce o liniste in tabara formatiei Oscar Team. Dubla lui Lupes Vlad din minutul 37 decide soarta partidei, afirmatie intarita si de cartonasul rosu vazut de Mirel de la F.C. Tunari. In pofida problemelor aduse de omul in minus, Stan Marian inscrie golul 4 pentru Tunari, insa prea tarziu pentru a mai scoate ceva din aceasta partida.

Victorie si 3 puncte pentru Oscar Team, intr-un duel greu cu F.C. Tunari, un duel castigat in repriza secunda, o repriza mai buna a baietilor “de Oscar”.

Articole similare

Close