Articole

Diham Boys câștigă primele puncte în Liga Prieteniei, după un succes fără istoric cu FC Afrin

Diham Boys, echipă aflată la al patrulea meci disputat în Liga a III-a Seria 3, a reușit vineri seară să obțină primele ei trei puncte în Liga Prieteniei.

Într-o partidă disputată în Agronomie, Diham Boys s-a impus cu 8-2, după 4-2 la pauză, în fața lui FC Afrin, formație rămasă astfel cu trei puncte acumulate în șapte etape.

În ciuda deznodământului, cei care au deschis scorul au fost băieții de la Afrin, prin reușita din minutul cinci a lui Siamand Daoud, care nu a făcut însă decât să-i enerveze pe adversari. Pălăduță Lazăr a adus-o în avantaj de Diham Boys cu o „dublă” marcată în minutele 8 și 9, după care același Siamand Daoud a egalat în minutul 13, moment în care echilibrul partidei s-a rupt complet.

Pirontea Florin a marcat de două ori până la pauză pentru Diham, în minutele 14 și 16, stabilind scorul primei reprize la 4-2.

În partea secundă, băieții de la Diham au făcut ce au vrut pe teren și au mai marcat de patru ori, prin Pălăduță Lazăr (min. 30), Pirontea Florin (min. 32), Floarea Bogdan (min. 36) și Cosmin Barbu (min. 38).

S-a terminat 8-2 pentru Diham Boys, care ocupă locul 7 în Liga a III-a Seria 3, aflându-se sub adversara de vineri, FC Afrin.

Articole similare

Close