Articole

Old Boys castiga in ultimul minut de joc meciul cu F.C. Colentina, scor 4-3!

F.C. Colentina, locul 12 in Liga II Seria 1, a avut aseara ca adversara, echipa Old Boys, locul 19 in clasament, penultimul in aceasta serie. F.C. Colentina pornea ca favorita in acest duel, cu echipa ce a inregistrat doar o victorie pana la momentul acestui joc, restul de 6 meciuri fiind infrangeri, insa daca stam sa ne uitam la golaverajul celor doua formatii, lucrurile erau atat de departe, ambele fiind pe minus, -23 pentru Colentina, respectiv -30 pentru Old Boys. Ramanea de vazut daca baietii din Colentina aveau sa confirme calculele hartiei.

Se pare ca statisticile nu au ajutat cu nimic echipa F.C. Colentina in acest duel, Old Boys facand un meci chiar bun. Prima repriza a fost o repriza de care pe care, echipele jucand atent pe faza defensiva, prudent in ofensiva, acest lucru a dus la un joc pe contre, insa fara finalizari multe. Scorul este deschis in minutul 3, de Old Boys, prin Ionut Neagu, insa acestia se vad egalati imediat, in minutul 5, la reusita celor de la F.C. Colentina, prin golul lui Alexandru Postole. Egalitate, 1-1 avea sa fie si scorul pauzei, ambele echipe sperand la un rezultat bun in repriza secunda.

In actul secund tot cei de la Old Boys marcheaza primii, prin Ilinca Cristian in minutul 21. F.C. Colentina se tine aproape de adversar si egaleaza pentru a doua oara in minutul 23, la reusita lui Vali Postole. 3-2 pentru Old Boys se face in minutul 37, atunci cand Adrian Barbulescu inscrie in poarta celor de la F.C. Colentina, insa pentru a 3 a oara sunt egalati, cu un minut inaintea finalului meciului, minutul 39, la reusita lui Alexandru Postole, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Cand se credea ca meciul se termina la egalitate, 3-3, Old Boys da lovitura de gratie prin Ionut Neagu in minutul 40, jucatorul care a deschis scorul fiind si cel care inchide tabela si aduce victoria pentru echipa lui.

Scor final 4-3 pentru Old Boys, intr-o confruntare in care porneau outsideri, avand in vedere situatia din clasament, un meci in care au meritat victoria, indelung muncita pe teren.

Articole similare

Close