Articole

Victorie fara emotii pentru F.C. Devils in meciul cu F.C. Artizanat, scor 4-0!

F.C. Devils, ocupanta locului 12 in Liga II Seria 2, a intalnit lanterna rosie, echipa F.C. Artizanat, locul 20 pentru ei. Meciul se anunta unul destul de strans inaintea fluierului de start deoarece nici cei de la F.C. Devils nu stateau foarte bine in clasamement, avand doar o victorie in 4 partide disputate.

Meciul incepe cu F.C. Devils in ofensiva iar acest lucru este rasplatit in minutul 8, atunci cand Popa Lucian deschide scorul si aduce o liniste de care aveau nevoie pe constructia echipei. Tudor Silviu majoreaza avantajul in minutul 11 si F.C. Devils controleaza jocul din acest moment. Acesta avea sa fie si scorul la pauza, handicap de doua goluri in defavoarea echipei F.C. Artizanat.

Repriza a doua incepe in acelasi ritm ca si prima iar golul nu intarzie sa apara. Acelasi Popa Lucian, marcator al unui gol si in prima repriza, reuseste in minutul 27 sa inscrie pentru 3-0 si se parea ca F.C. Artizanat asteapta fluierul final intr-un meci in care nu au reusit prea multe. Minutul 39 aduce un nou gol in poarta lor iar fluierul final arata scorul de pe tabela oprit la 4-0 in diavolilor, 3 puncte pentru ei din aceasta confruntare.

Articole similare

Close