ArticoleLiga 2

FC Juve a suferit o înfrângere dureroasă în derby-ul ultimei etape din Liga a II-a Sud și termină sezonul pe ultima treaptă a podiumului

FC Juve, formație care a luptat de la un capăt la altul al campionatului pentru primul loc al ierarhiei Ligii a II-a Sud, a încheiat sezonul în compania celor de la Lamotești Lions.

Derby-ul ultimei etape din Liga a II-a Sud s-a jucat luni seara, pe terenul din Ghencea, și, după cum o arată scorul, a fost dominat de la primul până la ultimul fluier de băieții de la Lamotești Lions.

Scăpată demult de emoțiile privind promovarea în Liga I Sud, FC Juve a primit o lecție de fotbal din partea „Leilor”, care au făcut ce au vrut pe teren și, după ce au condus cu 2-0 la pauză, s-au impus în final cu un neașteptat 8-0.

Tănase Cristi și Drăghici Adrian au asediat poarta lui FC Juve, în care au marcat de câte trei ori, în timp ce Maricuta Adrian a semnat o dublă pentru învingătorii din acest meci, care au făcut o figură frumoasă în recent încheiatul sezon din Liga a II-a Sud și se anunță unii dintre principalii candidați la lupta pentru locurile promovabile care se va da în campionatul următor.

În urma acestui succes, Lamotești Lions adună 40 de puncte și termină campionatul pe prima poziție de sub cele patru locuri promovabile, în timp ce, de partea cealaltă, în ciuda eșecului usturător suferit în ultima etapă, FC Juve promovează în Liga I Sud de pe a treia treaptă a podiumului, cu 48 de puncte.

Articole similare

Close