ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. 2 pauză/ 1 final, în Hooligans – Ambianța Steaua! Gazdele au revenit de la 1-3!

Marți seara, Hooligans, ocupanta locului 2 în Liga 1, a primit vizita celor de la Ambianța Steaua, echipa ce se afla pe locul 4 înaintea acestei confruntări. 4 puncte despărțeau cele două formații, însă acest meci era cam printre ultimele cărți pe care Ambianța le avea în cursa pentru locul 2.

Ambianța Steaua a fost o nucă tare pentru orice adversar al Ligii 1, iar acesta a fost scenariul și în acest joc. Oaspeții au reușit să fructifice una din fazele ofensive avute în prima jumătate a primei reprize, în minutul 9, marcator Stanciu Traian. 3 minute mai târziu, Stronschi Rafael a majorat avantajul la două goluri pe tabela, iar Ambianța a avut un start de meci cum nu se putea mai bun. Un moment cheie al partidei a venit în minutul 15, la golul 1 pentru Hooligans, din gheata lui Burlacu Cristian, gol ce o ținea pe Hooligans aproape de adversar. 2-1 în favoarea celor de la Ambianța Steaua a fost scorul pauzei, scor strâns, meci deschis oricărui rezultat.

Repriza secundă a început cu Ambianța Steaua în ofensivă, iar asta a adus golul de 1-3, înscris de Stronschi Rafael în minutul 12, dublă pentru numărul 8 de la oaspeți. Hooligans a început să înțeleagă că punctele se pierd și a turat motoarele. În minutul 28, Chircalan Marius și-a apropiat echipa la un singur gol pe tabelă. Au urmat două minute negre pentru Ambianța, minutele 30 și 31, atunci când Hooligans a întors rezultatul la 4-3, prin reușitele lui Vasile Răzvan și Burlacu Cristian, al doilea cu o dublă în acest joc. Ambianța nu și-a revenit după șocul primirii celor 3 goluri consecutive, iar în minutul 36, Bucălet Marius a închis definitiv conturile în acest meci, prin golul de 5-3 în favoarea celor de la Hooligans. O victorie muncită pentru ocupanta locului 2, cu Ambianța Steaua având regretul că nu au putut gestiona mai bine avantajul de două goluri avut aproape 30 de minute de joc. Hooligans este la 10 puncte de liderul ATVROM, însă cu un meci mai puțin disputat.

Articole similare

Close