ArticoleCupa Ligii

Good Team isi confirma statutul de favorita in Grupa G!

In Grupa G am avut un meci intre echipa de Liga I, Good Team si echipa din Liga II Seria 2, Razbionicii. Favorita certa in acest meci intra ”Echipa Buna”, omogenitatea, poate cel mai bun portar din campionat cat si valoarea individuala a jucatorilor fiind principalele argumente pentru statutul lor. Razbionicii au pierdut, la limita, primul meci din Grupa G si erau practic obligati sa scoata un rezultat bun daca voiau o speranta pentru calificarea in fazele superioare ale Cupei Ligii.

Good Team tureaza putin mai greu motoarele in prima repriza, primele 10 minute fiind unele de tatonare, de asezare al jocului. Minutul 11, Ciobanu Marian deschide scorul pentru Good Team dar Stoica Andrei, atacantul Razbionicilor il contreaza si reuseste sa restabileasca egalitatea in minutul 13. Experienta fundasului Constantinescu Andrei de la Good Team isi spune cuvantul in minutul 14 si parea ca nimic nu este lasat la voia intamplarii cand acesta marcheaza pentru 2-1. Razbionicii au facut o repriza buna avand in vedere adversarul din acest meci iar pauza le aduce un handicap minim pe tabela de marcaj.

Good Team ne arata in a doua repriza faptul ca primul act a fost doar o incalzire pentru ei, minutul 24 al 3 lea gol venind in poarta celor de la Razbionicii, reusita semnata acelasi Ciobanu Marian, jucatorul care a deschis scorul. Era golul linistii pentru Good Team deoarece din acest moment Razbionicii nu au mai pus mari probleme. Minutele 26 si 30 aduc doua noi goluri pentru echipa de Liga I, marcatorul fiind Serban Vlad, mijlocajul echipei. Se pare ca Razbionicii nu au gasit antidotul pentru atacurile in valuri ale celor de la Good Team pentru ca in minutul 35, Ilie Stefan, respectiv minutul 36 prin Ciobanu Marian, golurile au continuat sa curga. Scor final 7-1 in aceasta confruntare iar calculele hartiei au avut dreptate, Grupa G este controlata fara prea mari probleme de Good Team. Razbionicii au avut deja contact cu doua echipe de Liga I, cu una fiind invinsa chiar la limita si acest lucru le aduce o experienta buna pentru meciurile urmatoare din Liga II.

Articole similare

Close