ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Titlul bate la ușă pentru ATVROM! Eurogol Alex Ioniță, victorie cu Bella Venezia!

Joi seara, liderul Ligii 1, ATVROM, a întâlnit formația de pe locul 3, FC Bella Venezia. Pentru ATVROM era doar o chestiune de timp până la câștigarea titlului, însă pentru oaspeți, locul 2 era încă în cărți. Bella Venezia era la doar un punct de Hooligans, ocupanta locului 2 în acel moment, însă avea de înfruntat cel mai bun adversar din acest sezon.

Liderul a deschis repede scorul, în chiar minutul 1 al partidei, prin Ovidiu Herea. Jocul nu a avut timpi morți, o plăcere să vezi ambele echipe la treabă. Liderul a deschis repede scorul, în chiar minutul 1 al partidei, prin Ovidiu Herea. ATV a mai avut o bună ocazie de a înscrie prin Alex Ioniță, însă șutul acestuia a fost parat excelent de portarul advers. Jocul cursiv al celor de la Bella Venezia promitea o luptă strânsă în prima repriză, cu pase exacte și un tempo ridicat. Bella Venezia a trecut pe lângă egalare la șutul ca din tun al lui Rogojan Mihai, minge ce se ducea la vinclu, însă portarul celor de la ATVROM a avut o intervenție salvatoare. În minutul 10 a venit și golul egalizator, un gol printre picioarele portarului, înscris de Andrei Valentin, numărul 10 de la Bella Venezia. În minutul 16, Manea Dorel fructifică un contraatac pe partea dreaptă, după un sut frumos la colțul lung, iar tabela arată 2-1 în favoarea celor de la Bella Venezia. A urmat o ofensivă în cascadă pentru liderul ATVROM, cu două ocazii mari de a înscrie. Aplauzele la scena deschisă au venit în minutul 17, atunci când Alex Ioniță a înscris un gol de generic în vinclul porții. Egalitate la pauză, 2-2, un scor echitabil după desfășurarea ostilităților. Trebuie precizat nivelul crescut de spectacol, făcut de ambele formații.

Golul lui Alex Ioniță din prima repriză, parcă a deschis apetitulor celor de la ATVROM pentru goluri frumoase. În minutul 22, Ion Lucian și-a adus echipa în avantaj, printr-un trasor marca Gică Hagi, din propria jumătate a terenului. Sfârșitul de repriza secunda a aparținut în totalitate gazdelor, cu 3 goluri consecutive, venite în minutele 32, 35, respectiv 37, marcatori Alin Pătrașcu (dublă) și Alex Ioniță. Replica oaspeților a venit târziu, prin reușita lui Somodi Radu din minutul 39.

Ce meci frumos a fost acesta dintre ATV și Bella Venezia. O încântare pentru spectatorii Ligii Prieteniei. Victorie pentru liderul Ligii 1, cu probleme doar în prima repriză. Titlul este din ce în ce mai aproape.

Articole similare

Close