ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Play-off. Liderul castiga la pas primul meci din play-off, impotriva celor de la FC Diham Boys!

Liderul campionatului regulat, ATVROM, a inceput play-off-ul cu disputa impotriva celor de la FC Diham Boys. Un inceput lejer, impotriva unui adversar care a fost la discretia liderului. FC Diham Boys nu avea cum sa puna reale probleme celor de la ATVROM, din pricina numarului subtire de jucatori prezentat la teren, cu doar primul 6 aliniat la start, fara o banca de rezerve solida.

A fost o prima repriza castigata la pas de ATVROM, cu scorul deschis in minutul 4 de Filip Nicusor. Acelasi jucator a majorat avantajul la 2, in minutul 8. In minutul 11, a iesit la rampa Ovidiu Herea, iar liderul avea un avantaj de 3 goluri dupa doar prima parte a primei reprize. In minutele 14 si 16, Alin Patrascu si Alex Ionita inchid tabela la 5-0, dupa o prima parte a partidei fara nici o problema pentru liderul ligii 1.

In repriza secunda, Diham a avut o tresarire de orgoliu si a inscris un gol in minutul 27, prin Stefan Babasanda. Un gol pana la urma cu efect de onoare, deoarece ATV a continuat sa conduca ostilitatile. Patrascu si Alex Ionita si-au continuat reprezentatiile, cu inca doua goluri de fiecare in poarta adversarului. Hattrick pentru ei intr-un meci incheiat cu un avantaj mare, 9-1 la finalul celor 40 de minute de joc. ATV acumuleaza 47 de puncte si mentine distanta de 4 puncte intre locul 1 si locul 2.

Articole similare

Close