Articole

Viitorul suna bine pentru Liverpool Team, victorie cu 6-4 in meciul cu F.C. Brancoveanu din Liga II Seria 2!

In Liga II Seria 2, F.C. Brancoveanu, echipa aflata pe locul 19 in campionat, a intalnit intr-un meci dificil pentru ei, echipa Liverpool Team, locul 4 inaintea acestei dispute.  Baietii de la Liverpool si-au intrerupt sirul de victorii, ajuns la numarul 6, etapa trecuta in infrangerea cu 4-5 din meciul cu F.C. Voluntari. In acest meci ei au dorit sa arate ca a fost doar un accident, cele 3 puncte puse in joc fiind extrem de importante in lupta pentru promovarea in Liga I. Meciul a avut loc de la ora 20:00, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

F.C. Brancoveanu incepe bine aceasta partida, scorul fiind deschis de ei in minutul 8 al partidei, prin reusita lui Mehmet Cetin. Liverpool Team isi aminteste ca este favorita in acest meci si egaleaza in minutul 12 prin Adam Adrian. Prima repriza este castigata la limita, scor 2-1 de baietii de la Liverpool Team, golul doi fiind inscris de Alexandru Mihai in minutul 15. O prima repriza stransa, cu cele doua echipe dornice de victorie, F.C. Brancoveanu aratand ca locul ocupat in campionat nu este unul pe masura calitatii lor.

A doua repriza incepe identic ca prima, acelasi Mehmet Cetin fiind jucatorul care inscrie primul, in minutul 24, gol ce aduce egalarea pe tabela de marcaj, scor 2-2. Egalitatea nu rezista mult, deoarece in minutul 26, jucatorul celor de la Liverpool Team, Pana Madalin inscrie pentru 3-2. Adam Marian aduce desprinderea pe tabela, atunci cand inscrie in minutul 30, golul de 4-2, un avantaj bun cu 10 minute inainte de fluierul final. 5-2 se face in minutul 33, celalalt Adam din echipa Liverpool, Adrian, inscrie un gol ce aduce linistea in echipa lui, scorul fiind excelent pentru a aborda finalul de meci. F.C. Brancoveanu nu renunta la joc si reuseste pe faza ofensiva un gol, in minutul 35, 5-3 dar timpul ii presa din ce in ce mai tare pe baietii aflati in dezavantaj. Liverpool inscrie in minutul 36 golul 6 in aceasta partida, iar F.C. Brancoveanu, golul 4, in minutul 38 prin Mehmet Cetin, gol insuficient pentru a scoate punct sau puncte din aceasta confruntare.

Victorie cu 6-4 pentru Liverpool Team, formatie ce urca un loc in clasament, pana pe 3, la doar 3 puncte de liderul F.C. Rahova, dar cu doua meciuri in minus fatza de ei. De notat in aceasta partida si evolutia lui Mehmet Cetin, hattrick pentru jucatorul lui F.C. Brancoveanu in acest meci, o evolutie buna pentru el.

Articole similare

Close