Articole

Nicio emoție pentru Progresul 1944 Spartac! A spulberat-o pe Metalplast în derby-ul din Liga a II-a Seria 2

Progresul 1944 Spartac și Metalplast s-au duelat luni, de la ora 20:00, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un veritabil derby din Liga a II-a Seria 2, date fiind pozițiile celor două echipe din clasament, locul 3, respectiv locul 4.

Cei de la Progresul 1944 Spartac au oferit o adevărată demonstrație de forță și au câștigat la scor de tenis, 6-1, după ce au condus cu 4-0 la pauză.

Stoian Daniel a deschis scorul după opt minute, pentru ca Răzvan Coman să facă 3-0 la finalul primului sfert de oră, grație „dublei” reușite în minutele 12 și 14.

Stoian Daniel și-a copiat colegul și a făcut și el „dubla”, stabilind scorul primei reprize cu cinci minute înainte de pauză.

Însă reprezentația lui Stoian Daniel avea să continue și în repriza secundă, când a mai marcat de două ori, în minutele 32 și 39.

Metalplast nu a reușit decât să înscrie un gol de onoare, cu cinci minute înainte de final, prin Dragoș Constantin.

În urma acestui rezultat, Progresul 1944 Spartac urcă pe primul loc în Liga a II-a Seria 2, cel puțin până la meciul pe care Liverpool Team îl va jucat tot luni seară împotriva „lanternei roșii” Artizanat, în timp ce Metalplast se menține pe locul 4.

Articole similare

Close