ArticoleCupa Ligii

Viitorul Voluntari face un pas important spre calificarea din Grupa C a Cupei Ligii!

In Grupa C a Cupei Ligii Old Boys incerca sa nu piarda sansele de a se mai califica in fazele superioare ale competitiei. Cu o victorie astazi, adeversarii lor din aceasta partida, Viitorul Voluntari, lua o optiune serioasa la calificare de pe prima pozitie. Viitorul avea deja o victorie in aceasta grupa, o victorie foarte importanta in fatza unei echipe bune, AC Militari.

In prima repriza fundasul Radu Catalin deschide scorul in minutul 10 iar in minutul 16, atacantul echipei Viitorul Voluntari, Costea Laurentiu majoreaza avantajul la 2-0, acesta fiind si scorul pauzei. Un avantaj linistitor creat si pe fondul unui joc bun facut de echipa ce conduce Grupa C.

Se pare ca acest meci este al fundasilor, pentru ca Vasile Niculae marcheaza si el al 3 lea gol pentru Viitorul Voluntari, in minutul 28. Deja era clar cine conduce jocul si nici o supriza nu se observa la orizont, doar golul din minutul 31 al lui Costache Marius de la Old Boys aduce o mica speranta in echipa lui dar aceste sperante sunt spulberate in minutul 37 de golul marcat de acelasi Costea Laurentiu, atacantul celor din Voluntari, ajuns la doua reusite in acest meci. Costan Daniel inchide scorul pe tabela la un 5-1 in favoarea echipei Viitorul Voluntari si calificarea este aproape. Old Boys este aproape ca si iesita din cursa calificarii dar poate fi un arbitru in lupta pentru accederea in fazele superioare ale celorlalte 3 echipe.

 

 

Articole similare

Close