ArticoleLiga 2

Echilibru total în meciul dintre FC Stejar și Scorpionii, din Liga a II-a Sud! Cum s-a terminat

FC Stejar și Scorpionii s-au înfruntat, luni seară, pe terenul din Dristor, într-un duel între două echipe aflate la mijlocul clasamentului Ligii a II-a Sud.

Disputa dintre cele două formații a fost extrem de echilibrată, iar, după 2-2 la pauză, s-a terminat cu scorul de 3-3.

Zamfir Nicu a deschis scorul pentru Scorpioni în minutul 4, dar Stejar a reușit să egaleze rapid, prin Popescu Cristian (min. 6).

Mincu Adrian i-a readus pe Scorpioni în avantaj la jumătatea primei reprize, însă „Stejarii” au egalat din nou extrem de repede, prin Tudor Gabi, acesta stabilind totodată și scorul pauzei.

La cinci minute de la reluare, Muti Roua Aurel a dus scorul la 3-2 pentru Scorpioni, dar băieții de la Stejar au arătat un psihic puternic și au izbutit să egaleze pentru a treia oară în acest meci, prin Popescu Cristian, care a punctat în minutul 30.

Pe final de meci, ambele formații au forțat victoria, dar cele două defensive și-au făcut bine treaba, astfel că meciul FC Stejar vs Scorpionii s-a terminat cu scorul de 3-3.

În urma acestui rezultat, Scorpionii sunt pe locul 9 în clasamentul Ligii a II-a Sud, cu 15 puncte, în timp ce FC Stejar este pe poziția a 12-a, cu 13 puncte.

Articole similare

Close