ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Ploaie de goluri în prima etapă a Ligii I Est și formații care nu au avut milă de adversari

Prima etapă a Ligii I Est ne-a adus meciuri în care s-au marcat o mulțime de goluri, mai multe scoruri uriașe și câteva formații care își anunță încă din debutul sezonului candidatura pentru locurile de pe podiumul final al clasamentului.

Hooligans nu a avut milă de avocații de la ADSA Restart Barou, pe care i-au învins cu un nemilos 10-1, după au condus la pauză cu scor de tenis, 6-1, și se anunță una dintre candidatele cu șanse reale la titlul de campioană a Ligii I Est.

Campioana Partizan București a trecut cu 8-3 de Diham Boys, la capătul unei partide extrem de tensionate, în care s-au acordat nu mai puțin de trei cartonașe roșii, două verzi și unul galben, și își depune din nou candidatura pentru un nou titlu de regină a Ligii I Est.

Martalogii Activi i-au spulberat pe cei de la Apărătorii Patriei cu scorul de 9-0, într-un meci în care Ghiță, Tontea și Barabaș s-au distrat cu apărare adversă și au semnat câte un hat-trick pentru învingători.

Olimpique Otopeni a smuls un punct din disputa cu Electroputere, scor 1-1, grație reușitei semnate de Gruiță Cătălin cu un minut înainte de final, după ce Alexandru deschisese scorul în minutul 14.

Piatra Albă a dat dovadă de un pragmatism ieșit din comun în meciul cu FC Crângași Utd, pe care a învins-o cu 1-0, grație golului înscris de Mândrescu în minutul 19 al primei reprize.

Capitals a câștigat prima repriză a duelului cu FC Stejar cu scorul de 2-0, suficient cât să-i aducă cele trei puncte puse în joc, în ciuda golului marcat în partea secundă de Gabriel Tudor pentru învinși, care au fost incapabili să revină.

FC Văscăuți le-a aplicat o corecție celor de la Sarica, 10-0 la final, după ce la pauză a condus cu 3-0.

Articole similare

Close